Zo Zwanger

Zo Zwanger is een website voor jonge moeders en vrouwen die graag zwanger willen worden. Wij richten ons voornamelijk op vrouwen met een kinderwens, zwangere vrouwen en jonge moeders met een baby. Het overgrote deel van onze bezoekers zijn dan ook vrouwen.

Zozwanger.nl heeft een grote historie en bestaat al sinds 2007 en in de loop der jaren is er veel veranderd. De website bevat veel achtergrond informatie over alles wat met een zwangerschap of jonge kinderen te maken heeft. Begin 2017 hebben we de website van zozwanger een nieuwe layout en styling gegeven en zijn we een nieuwe weg ingeslagen. En met succes! Inmiddels weten we dagelijks de aandacht van duizenden vrouwen te trekken en wordt de website druk bezocht.
adverteren op zwangerschap blog zozwanger
Als u aan adverteren denkt dan denk je al snel aan een banner op onze website. Maar vergeet niet dat zozwanger een hoge autoriteit op SEO gebied heeft. De Page Autority en Domain Autority kan een meerwaarde voor uw eigen website betekenen. Door een gesponsord artikel op onze website te plaatsen met daarin een link naar uw eigen website, zal uw eigen site beter presteren in de zoekmachines. De zoekmachines weten zozwanger.nl te waarderen met vele nummer 1 posities en dat maakt het zeer interessant voor u als adverteerder.

Wij proberen ervoor te zorgen dat de bezoekers van onze website alleen maar relevante advertenties te zien krijgen en dat zij er weinig last van hebben. Een advertentie of artikel op ons blog over baby’s en zwangere vrouwen zorgt voor meerwaarde. Zo kunt u bijvoorbeeld meer mensen bereiken door een winactie te starten op zozwanger en op haar facebook pagina.

Adverteren op Zo Zwanger kan op de volgende manieren:

 • Banners (advertenties)
 • Advertorial (gesponsord artikel)
 • Promotie van uw product op social media
 • Een eigen winkel pagina op onze shoppen pagina (Voorbeeld)
 • Winactie

Wilt u een relevant artikel plaatsen op onze website met links naar uw eigen site dan kan dat ook. Vraag naar de mogelijkheden.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Gewenste website (verplicht)
  Zo Zwanger

  Onderwerp (verplicht)

  Voor meer informatie over het opslaan van e-mails zie onze Privacy Policy

  zo zwanger adverteren

  error: Content is protected !!